Cele mai ieftine lampioane zburatoare

Cele mai mici preturi si cea mai variata oferte de lampioane din Romania

In perioada sarbatorilor de iarna va oferimim cele mai mari reduceri la produsele noastre, 10% reducere pentru pachetele promotionale si 5% reducere pentru o combinatie de produse alese de dumneavoastra

Va oferim o gama variata de lampioane si felinare plutitoare la cele mai mici preturi din Romania. La achizitionarea unuia sau mai multor pachete promotionale veti beneficia de reduceri de pret. in felul acesta, lampioanele pot deveni o surpriza ieftina dar spectaculoasa la orice eveniment.

Lampioane, lanterne sau felinare zburatoare au fost folosite la inceput acum cateva mii de ani in china pentru a avetiza localitatea vecina, ca mai tarziu sa fie utilizate in alte scopuri, in general festivaluri si petreceri, si se punea cate o dorinta cand dadeai drumul la un lampion zburator sau plutitor. Pretul este de 5 lei bucata pentru o cantitate mai mare de 10 bucati, la cantitati mai mari oferim reduceri.

Click pe Lampion pentru detalii...
Lampioane zburatoare ieftine Lampioane Rosii
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Felinare zburatoare ieftine Lampioane Verzi
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Pret lampion Lampioane Albe
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Pret felinar Lampioane Albastre
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Lampion ieftin Lampioane Portocalii
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Felinar ieftin Lampioane Roz
4.5 lei
399 lei / 100 buc

Lampioane zburatoare - scurt istoric

Lampioanele sau felinarele zburatoare s-au schimbat foarte putin de-a lungul timpului ele fiind folosite de aproape 2000 de ani de catre chinezi in scopuri militare. Intr-o batalie, lampioanele zburatoare erau lansate ca o metoda de comunicare la mari distante. Aceste felinare pot zbura la o inaltime de 500-1000 metri si sunt vizibile atat pe timp de ziua cat si noaptea. Deoarece lampioanele zburatoare au o istorie atat de indepartata, ele sunt considerate a fi predecesoarele baloanelor cu aer cald, principiul de functionare fiind acelasi.

In secolul XIII, aceste felinare zburatoare au devenit un simbol al al sperantei si al dorintelor implinite. La diferite sarbatori si festivitati, ficare om obisnuia sa elibereze cate un lampion de care atasa un biletel cu o dorinta. Se crede ca aceste dorinte purtate de lampioane zburatoare se indeplineau mult mai repede. In zilele noastre, felinarele zburatoare sunt lansate pentru a aduce noroc si prosperitate participantilor la diferite evenimente, nunti, onomastici, zile de nastere, celebrarea noului an sau orice fel de petrecere. Deoarece lampioanele zburatoare sunt spectaculoase dar creaza si o atmosfera mirifica, ele pot deveni surpriza oricarei petreceri sau eveniment, un moment de neuitat pentru toti cei care lanseaza cate un felinar zburator.

Intrebari frecvente despre lampioane zburatoare:

 • Cand e mai bine sa se lanseze aceste felinare, ziua sau noaptea?
  Nu exista o perioada mai buna sau mai rea pentru a lansa lampioane zburatoare. Ziua, datorita culorilor stridente ale hartiei din care sunt facute, aceste felinare pot fi vazute cu usurinta chiar daca s-au ridicat cateva sute de metri in aer. Pe timp de noapte, datorita flacarii care incalzeste aurul din lampioane, acestea se lumineaza si creaza o atmosfera feerica.
 • Cat timp pot zbura aceste felinare dupa lansare?
  In conditii propice de vreme, cand nu este vant puternic lampioanele se vor ridica la inaltimi impresioanante si vor zbura peste 20 de minute.
 • Care sunt conditiile optime de vreme pentru lansarea de lampioane zburatoare?
  Deoarece sunt confectionate dintr-o hartie ignifuga, lampioanele vor fi eliberate doar atunci cand nu exista vant puternic sau ploaie. In conditii improprii de vreme, materialul din care sunt confectionalte felinarele se poate uda si rupe.
 • Care este principiul de functionare al unui lampion zburator?
  Lampioanele sau felinarele zburatoare functioneaza dupa acelasi principiu ca un balon cu aer cald. Combustibilul de sub felinar arde incalzind aerul din interiorul sau. In momentul in care aerul este destul de cald, lampionul va incepe sa zboare. Deoarece acest combustibil arde aproximativ 10 de minute, felinarele vor continua sa se ridice.
lampioane zburatoare halloween