Lampioane plutitoare

Prev PLAY STOP Next
felinar plutitor lampion care pluteste felinar care pluteste lampion plutitor
Lampioane Plutitoare Pret-RON/buc. Oferta 10 buc
Lampioane PLutitoare - Cub 4.4 40
Lampioane PLutitoare - Nufar 4.0 37
Lampioane PLutitoare - Lotus 4 37
Lampioane PLutitoare Suport de Lemn 8 75
Lampioane Nufar Lampioane Nufar
Lampioane Plutitor Lotus Lampioane Plutitor Suport de Lemn

Aspectul plat face ca felinarele plutitoare sa fie ideale pentru o petrecere perfecta. Daca esti in cautarea unei ceremonii deosebite, langa un lac sau o piscina, atunci ai nevoie de lampioane plutitoare. Prietenii si invitatii vor fi impresionati de lampioanele de hartie, ale caror unica luminozitate va crea o atmosfera deosebita. Lampioanele plutitoare pot fi personalizate, iar suportul de lemn va asigura ca veti avea parte de un lung spectacol. Cele din hartie vor captiva privirile invitatilor, iar jocul de lumini creat de felinare produce un sentiment greu de descris in cuvinte.

 • De ce lampioane plutitoare?
  Ideea de a putea organiza o petrecere originala si in acelasi timp extravaganta incanta pe multi. Doar si cu aceste felinare plutitoare se poate organiza o petrecere de vis. De asemenea, cuplurile pot folosi lampioanele de hartie la nunti sau la intalniri romantice.
 • Se pot refolosi?
  Odata achizitionate, lampioanele plutitoare pot fi refolosite. Mai mult ele sunt confectionate din hartie biodegradabila, ceea ce le face un produs ecologic.
 • Care este riscul de incendiu?
  In mediu controlat, riscul de aprindere al lampioanelor de hartie este minim. Aceste sunt confectionate din hartie ignifuga, ceea ce reduce la minim aprinderea.
 • Se pot personaliza?
  Felinarele plutitoare pot fi personalizate dupa bunul plac. Tot ce va trebuie este o pensula si niste vopsea sau chiar creioane. Suportul lumanarii poate fi pictat in culorile care va fac placere. Mai mult suportul felinarelor poate fi desenat cu modele care va vor impresiona invitatii.
 • Preluam comenzi pentru Lampioane plutitoare din toata Romania precum si din Rep. Moldova.
 • Comanda se face trimitand un e-mail la skylanterne@gmail.com sau la tel: 0743226362.
 • Livrarea Lampioanelor plutitoare se face prin Posta Romana sau prin curierat rapid ( Fan Curier) in cazul unei urgente.
 • Fiecare comanda este expediata in maxim 48 de ore de la primire. Plata se face ramburs, la primirea coletului sau in avans, prin transfer bancar intr-un cont comunicat ulterior prin mail, sau platiti direct la inmanarea produselor, daca sunteti din Iasi.
 • Pentru cei din Rep. Moldova livrarile "Lampioanelor plutitoare" se fac la reprezentantii nostri din Chisinau cu care va veti intalni pentru a achita si a lua comanda.
 • Lampioanele sunt articole decorative extrem de usor de folosit. Ele functioneaza dupa un principiu simplu: se aprind luminarile, iar apoi se lasa felinarele plutitoare pe apa. Popoarele asiatice le foloseau drept ghid pentru spiritele care vroiau sa ajunga pe lumea cealalta. De asemenea, prin aceste felinare plutitoare se puteau transmite mesaje si dorinte catre lumea spiritelor.
 • Dimensiuni: diametrul bazei- Cub - 15 cm, Nufar - 20 cm, Lotus - 20 cm, Lemn - 20 cm
 • Lampioanele plutitoare sunt confectionate din hartie ignifuga, ceea ce face ca riscul de incendiu sa fie foarte scazut. Totusi, nu este indicat sa fie lasate la indemana copiilor. De asemenea, este recomandat sa se utilizeze felinarele plutitoare intr-un mediu controlat (iaz, lac, piscina). Este bine ca ele sa fie aprinse de o persoana care nu a baut alcool. La lansare, trebuie avut in vedere ca aceste felinare plutitoare pot fi afectate de vant. Un alt mare avantaj este ca lampioanele sunt facute din hartie biodegradabila.