Produse

Click pe produse pentru a vedea reducerile

lampion plutitor Lampioane Elipsa
4.5 lei
399 lei / 100 buc
Decor iarna - Glob
Sfere tip Fagure
OFERTA
8 lei / buc
Produs Promotie
produse ratan Produse Ratan
de la 1.5 lei
139 lei / 100 buc
lampion inima Pompoane
3 lei
250 lei / 100 buc
Decor iarna - Fulg
Fulg de hartie
OFERTA
7 lei / buc
Produs Promotie
mustati buze ochelari pentru poze Accesorii Foto
16 lei
16 lei / 12 buc
lampion elipsa Lampioane Decorative
1,8 lei
159 lei / 100 buc
felinare decorative petreceri       Tun Confetti
5 lei
439 lei / 100 buc
lampioane decorative petrecere Lampioane Plutitoare
4 lei
329 lei / 100 buc
baloane Baloane de Latex
0.17 lei

149 lei / 1000 buc
lanterne suspendate Lampioane Suspendate
4 lei
339 lei / 100 buc
Lampioane cu led Lampioane cu LED
10 lei
170 lei / 20 buc

Site-ul nostru va ofera o gama variata de preturi si produse. Pentru ca stim ce importante sunt sarbatorile pentru dumneavoastra, in aceasta perioada beneficiati de o importanta reducere la pretul lampioanelor. Fie ca e vorba de nunti, botezuri sau festivaluri, folosirea de felinare decorative sau luminarii aduce un plus de bucurie si spectaculozitate. Lampioanele decorative pot fi folosite si pentru a da o semnificatie aparte unei zile de vara, dar si pentru a va surprinde prietenii.

Lampioanele plutitoare sunt alimentate cu lumanari care raman aprinse pentru cateva ore. Aceste lampioane de hartie pot fi ingredientul secret pentru o nunta perfecta sau o petrecere de vis. Veritabile felinare plutitoare, luminariile aduc plusul de magie necesar oricarui eveniment. Cateva zeci de lampioane plutitoare pot transforma un eveniment obisnuit intr-unul cu adevarat memorabil. Lampioanele de hartie sunt reutilizabile si pot pluti in orice fel de apa. Daca vrei sa-ti decorezi cu mult bun gust salile de petrecere sau terasele, lampioanele suspendate se pot dovedi un aliat de nadejde. Pentru felinarele suspendate se poate utiliza o lumanare, dar pentru un effect special, se poate fixa un bec inauntrul lampionului de hartie. Lampioanele zburatoare sunt folosite de mii de ani. In Orientul indepartat se credea ca felinarele zburatoare pot purta dorintele tale spre indeplinire. Lampioanele zburatoare sunt foarte usor de folosit, sigure si ecologice. In cateva minute, un felinar zburator poate ajunge la inaltimi de cateva sute de metri. La comenzi mari, lampioanele suspendate, dar si plutitoare si suspendate, beneficiaza de importante reduceri de pret.

Daca vrei sa-ti decorezi cu mult bun gust salile de petrecere sau terasele, lampioanele suspendate se pot dovedi un aliat de nadejde. Pentru felinarele suspendate se poate utiliza o lumanare, dar pentru un effect special, se poate fixa un bec inauntrul lampionului de hartie.

Lampioanele zburatoare sunt folosite de mii de ani. In Orientul indepartat se credea ca felinarele zburatoare pot purta dorintele tale spre indeplinire. Lampioanele zburatoare sunt foarte usor de folosit, sigure si ecologice. In cateva minute, un felinar zburator poate ajunge la inaltimi de cateva sute de metri. La comenzi mari, lampioanele suspendate, dar si plutitoare si suspendate, beneficiaza de importante reduceri de pret.